USA & Kanada – 11. nap

2013. augusztus 11. vasárnap

Ez egy olyan nap volt, amikor a fényképezőgépnek a közelében sem voltunk… Nem nehéz akkor kitalálni, hogy egész nap csak shoppingoltunk.

Fél 10 után indultunk Judittal és a két lányával a Grove City nevű Outletbe, ami ugyan nem Ohio államban van, ahol a Juditék laknak, hanem Pennsylvania-ban, de csak másfél óra kocsival. Azért akartunk oda menni, mert abban az outletben elég sok érdekes üzlet van, elég nagy területen van, és Pennsylvania államban nincs adó a ruhán. Több se kellett nekünk.

Útközben még egy kávéra megálltunk, így fél 12 volt mire odaértünk, ellenben zárás után jöttünk el. Azt kell mondjam, nem mentünk hiába. És az is kiderült, hogy a Judit két lánya hasonlít rám. Ha mást nem, abban biztos, hogy ők is szeretnek vásárolni.

Judittal mi azt terveztük, hogy még Pittsburgh-be is elmegyünk a vásárlás után. De aztán késő volt már hozzá, és éhes meg fáradt volt már a csapat. Így hazafelé megálltunk egy vacsorára. Az egész nap egyben majd olyan fárasztó volt, mint egy new yorki egész napos gyaloglás. Igen, igen, most lehet minket sajnálni. A kocsiban el is aludtunk hazafelé, még jó, hogy a Judit lánya vezetett.

1 thoughts on “USA & Kanada – 11. nap

Hozzászólás