Szlovénia 2018. – 4. nap

Lidivel mentem reggel kutyasétára, hogy megmutassam neki a hajnali ködös tavat. Csináltunk is néhány képet míg a kutyák élvezték a vizet.

Nem kapkodtunk reggel, csináltunk egy kiadós omlettet, majd szép nyugisan elsétáltunk a tőlünk körül-belül 1-1,5 kilométerre lévő felvonóhoz, ami a Vogel hegyre visz fel. Pogo és Boogie is nagyon ügyesen felvonóztak. Tavaly Pogoval nem volt gond a felvonózás, de azért a Boogie nem tudtuk mennyire fogja bírni a tömeget, és a furcsa új helyzetet. Ügyes volt. A felvonón elvileg a kutyára is kell jegyet venni, de se tavaly, se idén nem kértek érte egy centet se.

A hegyen klasszat túráztunk, majd már indultunk volna le, amikor megérkeztek a felhők. Délután amikor leértünk ettünk egy meleg levest, majd csendespihenőbe torkollott az ebéd utáni kajakóma. Olyan jégeső érkezett míg pihentünk, hogy a nagy kopogásra ébredtünk. Késő délután társasoztunk, majd elautókáztunk a tó túlvégén lévő faluba, Stara Fuzinába, ahol tavaly volt a szállásunk. Ott egy kicsit sétáltunk, majd a szomszéd faluban vacsoráztunk egy jót.

Bandi mai videója:

Hozzászólás