Szlovénia – 7. nap

2017. augusztus 12.

Reggel – szombat lévén – nem harangoztak a toronyban, ezzel Pogo időérzéke kicsit be lett csapva és én 8-ig alhattam. Pogo kecskékkel haverkodott a séta során, majd Eszter omlettes reggelijével jól laktunk.


Dél volt mire kocsiba ültünk, hogy a 40 percre lévő Vintgar szurdokhoz eljussunk. Az 1600 méter hosszú szurdokban folyik a Radovna folyó melynek a végén 16 méteres vízesés esik alá.

Pogo találkozott egy goldi kislánnyal 🙂


Kellőképp sokan voltak szombat lévén, pláne hogy kora du érkeztünk. A szikla szélére épített, a folyón többször átívelő fából készített keskeny függő járdán vitt végig az út. Pogo ahhoz képest jól viselte, hogy nem lehetett elengedni és a keskeny járdán elég folyamatos jöttek szembe is.

A szurdok végén lévő vízesésbe Tomi és Bandi megmártozott, de olyan hideg volt a víz, hogy erre rajtuk kívül senki nem adta a fejét.


Estére értünk vissza, fiúk lepihentek, lányok boltba mentek és vacsorát főztek. 9-kor még lementünk a faluba ugyanis a tónál tűzijátékot ígértek. Nem tudták megmondani, hogy mikor kezdődik. Egy darabig egész lelkesen vártuk, aztán a lelkesedésünket a hideg kissé csökkentette. De az én hisztim ellenére kívártuk, és nagyon klassz volt, megérte.

Hozzászólás