Szlovénia – 5. nap

2017. augusztus 10.

Bandi 48. Kicsit később keltünk, de így is 8 előtt. Esőre állt, azért még egy nagyobb kutyaséta belefért. Nyugisra terveztük a napot leginkább azért mert vártuk Tomit, az unokaöcsémet és Esztert, a “frissensült” feleségét (július végén volt az esküvő).

Anno mikor kibéreltük ezt a házat arra gondoltunk, hogy a tavalyihoz hasonlóan Lídiáékat elhívjuk magunkkal. El is hívtuk, lelkesek is voltak, de aztán végül mégis le kellett mondják. Tomiék viszont beugrodtak pont ugyanazzal a lelkesedéssel. És mivel a nászutat emiatt az út miatt nem tervezték megszakítani, így inkább néhány nappal később csatlakoztak hozzánk.


Reggel indultak ezért azt gondoltuk 1 órára már nálunk lesznek, de a gond ott kezdődött, hogy az M7-esen már araszoltak. Végül az általunk 5 óra alatt megtett utat nekik 8 óra alatt sikerült lenyomniuk. Fél 5 után érkeztek, kissé fáradtan és hát pont akkor kezdett el esni az eső. Annyira esett, hogy fel se hordtuk a cuccaikat a kocsiból, hanem felmentünk a kis lakásunkba beszélgettünk, képeket nézegettünk és bevittük őket a Carcassone társasjáték világába. Hamar rákaptak az ízére.


A Bandi szülinapi vacsorájára egy pizzériában ültük el.

Hozzászólás